PRISLISTA 2024

NAGLAR & NAGELVÅRD 

350:-

FÖRSTÄRKNING AV DINA NATURLIGA NAGLAR (HELFÄRG)

Förstärkning av dina egna naglarna är ett bra alternativ för den som har tunna, sköra naglar som ofta skivar sig. men även ett bra alternativ för dig som har vackra naglar i dig själv men som vill ha ett extra skydd mot vardagens påfrestningar.


Förstärkning innebär att du får konstmaterial ovanpå dina egna naglar, i vårt fall skonsam upplösningsbar gele vilket gör dem släta  starka och hållbara.  Behandlingen inleds med enkel manikyr och avslutas med permanent gelfärg. Hållbarhet 3-5 veckor.


(naglarna behåller din naturliga nagellängd!

eller om du önskar korta ner dem forma om)
600:-

FÖRLÄNGNING AV NAGLAR

INKL. HELFÄRG ELLER OFÄRGAT LACK.


För dig som vill ha längre naglar än dina nuvarande. Vi bygger med hjälp av pappersmall och upplösningsbara gele.

Formar och lackar i valfri helfärg.


I detta val ingår helfärgat gelelack


(klipp ej ner dina egna innan behandling då vi använder den kant du har som grund och stöd till förlängningarna. Är du nagelbitare helt utan vit kant då rekomenderar vi dig att göra en förstärkning första besöket)
850:-

BORTAGNING AV BIO SCULPTURE  GELE / THE GEL BOTTLE GELE.


Som en extra lyx kan du välja att lägga till att ta bort ditt gamla nagelmaterial på salongen istället för att göra det själv.. kostnad  150:- vid nytt sett naglar.

Du väljer då att boka in återbesök med Förstärkning alternativt förlängning. På salong Matilda arbetar vi endast med upplösningsbara nagelmaterial ingen filning.


OBS! Vi tar ej bort nagelmaterial från andra salonger! Endast våra egna kunders material. Har du annat material på, men vill besöka oss vänligen ta bort det själv innan eller vänd dig till den salong du gjort dem på.  ( detta pga allergiener i olika fildam etc.)

600:-

650:-


900:-

HÅRBORTAGNING MED VAXNING

KLASSISK MANIKYR INKL.

VALFRI GELELACKNING

Gelelackning innebär att du får ett "nagellack"

som inte flagnar.. ett såkallat 3 veckorlack.

behandlingen inleds  med en klassisk manikyr

med nagelgenomgång och formning och avslutas med valfri färg (HELFÄRG)

och enklare handmasagge. 


FÖRSTÄRKNING AV DINA NATURLIGA NAGLAR inkl. NAGELDEKOR

Förstärkning av dina egna naglarna är ett bra alternativ för den som har tunna, sköra naglar som ofta skivar sig. men även ett bra alternativ för dig som har vackra naglar i dig själv men som vill ha ett extra skydd mot vardagens påfrestningar.


Förstärkning innebär att du får konstmaterial ovanpå dina egna naglar, i vårt fall skonsam upplösningsbar gele vilket gör dem släta  starka och hållbara.  Behandlingen inleds med enkel manikyr och avslutas med permanent gelfärg. I detta val ingår fransk manikyr eller glitter upptonat, nailart eller liknande val.  Hållbarhet 3-5 veckor.


(naglarna behåller din naturliga nagellängd!

eller om du önskar korta ner dem forma om)

FÖRLÄNGNING AV NAGLAR

INKL. fransmanikyr / glitter/ nailart.


För dig som vill ha längre naglar än dina nuvarande. Vi bygger med hjälp av pappersmall och upplösningsbara gele.

Formar och lackar i valfria färger eller 

med glitter och dekor.


(klipp ej ner dina egna innan behandling då vi använder den kant du har som grund och stöd till förlängningarna. Är du nagelbitare helt utan vit kant då rekomenderar vi dig att göra en förstärkning första besöket)

ÅTERBESÖK: Bortagning av nuvarande material inkl ny förstärkning med helfärg:  700:-


ÅTERBESÖK: Bortagning av nuvarande material inkl ny förstärkning med fransk/glitter nailart:  850:-: 


ÅTERBESÖK: Bortagning av nuvarande material inkl ny förlängning med helfärg: 


ÅTERBESÖK: Bortagning av nuvarande material inkl ny förlängning med fransk/glitter nailart:


Endast bortagning av material inkl vårdande manikyr efteråt: 450:-


* Upplösning finns även att köpa hem om du hellre önskar göra det själv, en flaska ligger på 130kr räcker flera månader*

KLASSISK MANIKYR


För att behålla snygga, välvårdade händer och naglar bör du gå på en klassisk behandling ca en gång i månaden. Huvudmomenten i behandlingen är klippning och filning av naglar,

genomgång av nagelband, behandlingen avslutas med en lättare handmassage och nagelbandsolja.
VAXNING är en populär behandling för både män och kvinnor som önskar ta bort oönskad hårväxt tillfälligt. Vaxning innebär att man tar bort håret på sin önskade kroppsdel genom att rycka hårstrået från roten med hjälp av ett flytande vax och remsor. Alla hår som är tillräckligt långa för att få fäste i remsan följer med. Huden blir slät och hårfriare direkt. Hårväxten måste behandlas kontinuerligt eftersom återväxt sker inom 3-6 veckor.


BRAZILIANSK, Intimvaxning innebär att man med hjälp av vax tar bort allt eller större delar av sitt könshår. (Dvs. det hår som är på venusberget, runt blygläppar, anus) Den Brasilianska vaxnings behandlingen har blivit oerhört populärt och uppskattat och är idag faktiskt en av de behandlingar vi utför mest utav. pga att många känner sig fräschare, slipper problem med irreterad hud efter rakning och dagligt ansande. Vid regelbunden vaxning förfinas hårstråna och hårväxten avtar. (utförs endast på kvinnor.)

Salong Matilda är en av de få vaxningssalonger i Norrköping som är specialutbildad inom området.

FRANSFÖRLÄNGNING

  • Vaxning - Brasiliansk (obs! endast tjejer) 700 kr 
  • Vaxning - Bikini 30 minuter, 350 kr · 
  • Vaxning -Skinkor30 minuter, 400 kr · 
  • Vaxning - Armhålor20 minuter, 300 kr · 
  • Vaxning - Halva ben 30 minuter, 650 kr
  • Vaxning - Hela ben: 45min, 750kr
  • Vaxning - Mustasch/haka15 minuter, 250 kr 
  • Vaxning - Mage / Bröstkorg60 minuter, 650 kr 
  • Vaxning - Rygg60 minuter, 650 kr 
  • Vaxning - Axlar/nacke45 minuter, 650 kr 


Tänk på att komma ren och nytvättad till din behandling!

Har du rakat dig tidigare, vänta tills håret är så utväxt så att det går att nypa tag i det annars är det för kort för att vaxa bort.

Tillhör du istället  de som har längre hårväxt och inte ansat dig tidigare, vänligen ansa och klipp ner håret hemma innan ditt besök!  bra längd ca 4-5 mm ett typtag.  OBS! vi klipper ej könshår!

VOLYM - FRANSFÖRLÄNGNING                   1400:-

Volymfransar är den fransförlängning som är vår populäraste och innebär att flera tunnare fransar läggs i knippen, med 2-5 fransar i, som sen fäst på din naturliga frans. Du får alltså ett mer fjäderlikt och fluffigare resultat. Med volymfransar kan du bygga en mer fyllig effekt oavsett om du har glesa eller kortare fransar.  Resultatet blir tätare vackrare fransar som ändå ser ganska naturlig ut fast med en sminkad maskara look.


FRANSAR & BRYN

SINGEL - FRANSFÖRLÄNGNING                1300:-

Singelfransar är den klassiska och första metoden inom fransförlängning. Resultatet blir motsvarande en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Singelfransar ger dig möjligheten att kunna välja böj på fransarna som håller, istället för att krångla med ögonfransböjare som kan skada dina fransar


MEGA VOLYM - FRANSFÖRLÄNGNING     1500:-

Megavolym är för dig som vill ha riktigt svarta och täta fransar med dramatiskt utseende. Man plockar fjädertunna fransar, 8-10 st och bildar fjäder/knippe som appliceras på den naturliga fransen.

(Detta val utföres endast på dig som har långa tjocka fransar i dig själv då dessa har så mkt tyngd att de kan slita på skörare fransar. utseendet blir mer konstgjort.)


FLAT - FRANSFÖRLÄNGNING                          1300:-

Flat Lashes eller Black Dimond som det också kallas är platt i sin form till skillnad från den mest använda singelfransen som är rund. Detta ger ett utseende som kan påminnas om volym eftersom den blir lite tätare, men som man bygger på samma sätt som singelfransen. Alltså en och en


PLOCKNING AV ÖGONBRYN                           250:-

Vid plockning av ögonbryn utgår vi från din ansiktsform för att hitta en ögonbrynsform som harmoniserar med ditt ansikte. En tydlig ögonbrynsform ramar in dina ögon samt lyfter upp och framhäver ditt ansikte. Att ha plockade ögonbryn ger dig också en bra utgångspunkt och underlättar för dig när du ska fylla i och förstärka ögonbrynen med  till exempel med ögonbrynspenna. Vår ögonbrynsplockning tar  omkring 15 minuter. Vi rekommenderar att kombinera ögonbrynsplock med ögonbrynsfärg för att framhäva ögonbrynen ytterligare och underlätta sminkningen. 

FÄRGNING AV ÖGONFRANSAR                     250:-

Vid färgning av ögonfransar kan du välja mellan brun, svart eller blåsvart. Färgen som vi använder är såklart skonsam mot dina fransar och ögon. En färgbehandling av fransarna tar cirka 30 minuter. Resultatet håller i sig mellan fyra eller sex veckor Beroende på hur mycket du utsätter dem för tvätt och exempelvis solljus.

BRYNFÄRGNING                                                   250:-

När vi  plockat och format dina bryn färgar vi ofta även in dina ögonbryn för att sätta den där extra touchen.  Vi utgår vi oftast från en färgblandning av grå och mörkbrun eftersom det ger ett naturligt resultat men detta kan även blanda in varma toner.. Vi anpassar alltid färgens verkningstid beroende på vilken nyans du vill att dina bryn ska uppnå.  Desto längre tid färgen sitter i desto mörkare blir brynen. 

PAKETPRISER:

  

BRYNPLOCK INKL. FÄRGNING                         499: 

FRANS & BRYNFÄRG INKL. PLOCKNING         550:-


FRANS & BRYNFÄRG                                        499:-


SPRAYTANNING -  BRONZING

SPRAYTAN                                                                                                                                                          

QuickFix Behandlingen som ger dig den där perfekta solbrännan, en jämn gyllene, solkysst hy på ett hälsosamt, solfritt sätt.

Med spraytan kan alla få färg, även den blekaste du känner! 10 minuters behandling ger samma resultat som många timmar i solen eller solarie, fast utan skador, biverkningar, kemikalier och uv-strålning. Vi använder oss av en ekologisk vätska som ger en fin och naturlig ton utan risker för gulhet!. Spraytanningvätskan innehåller aloe vera och är rik på antioxidanter. Verkar vårdande och återfuktande på huden. Färgen är snabbverkande och du kan bestämma själv om du vill ha LIGHT, MEDIUM eller DARK bränna.


HELKROPP INKL. ANSIKTE:              450:-

ENDAST HALVKROPP:                        350:- 


HAIRTALK - TEJPLÖSHÅR

PRIS EXEMPEL HAIRTALK HÅRFÖRLÄNGNING 4 PKT:

HÅRFÖRLÄNGNING (4 PKT)  25CM:  5100:-

HÅRFÖRLÄNGNING (4 PKT) 40CM:  6810:-

HÅRFÖRLÄNGNING (4 PKT) 55CM:  9100:-

OMSÄTTNING INK STYLING: 2500:- (Vi rensar fästena!)

Vid förtjockning används oftast endast 2 paket.


(OBS! vi har inga löshår hemma på lager dessa beställs efter du har varit på steg 1. din konsultation! På konsultationen är gratis och det är där vi bestämmer vi vilka färger & länder som passar dit behov bäst hur många paket du behöver. Därefter bokar vi en tid för isättning. Vid bokning krävs förskottsbetalning av ditt hår.)

            


HAIRTALK HÅRFÖRLÄNGNING                                                                                                                                  Med hair extensions från Hairtalk får du en skonsam hårförlängning av högsta kvalitet. 

 Detta är ett tejphår som är det skonsammaste alternativet för löshår i dagsläget. Fästena är så tunna så även dom tunnaste skandinaviska håren kan använda sig av denna metod utan att orsaka slitage!  Helt otroligt!  Håret har även ett fiffigt refill system vilket innebär att du kan använda om samma hår flertal ggr genom att bara byta ut tejparna!  Med Hairtalk kan du lätt förtjocka, förlänga eller sätta in tillfälliga färger i håret enkelt och smidigt utan att behöva färga ditt eget hår. Visste du att Salong Matilda var en av Norrköpings första salonger som startade med detta märke efter att vi blev kontaktade och headhuntade av Hairtalk.  Endast auktoriserade frisörer och stylister får jobba med Hairtalks produkter. Salong Matilda är idag en av deras Advanced salonger.


KERATINBEHANDLING

Keratinbehandling - axellångt hår.  3500:- 

Keratinbehandling - Långt hår:        4500:-

(Eventuella Pristillägg: Obs! vid väldigt tjockt hår eller väldigt långt hår kan pristillägg tillkomma om vi behöver blanda mer än en skål.. pristillägg, 300kr/skål.)* Vi reserverar oss för eventuella ändringar i priser och utbud.

Hittar du inte pris på din önskade behandligen vänligen kontakta oss.

Aktuella erbjudanden hittar ni på facebook och instagram eller

i bokningen under månadens erbjudande *